Zijn jullie met een grotere groep of willen jullie naast de escaperoom nog een activiteit ondernemen? Kies dan voor één van onze arrangementen en maak er een compleet dagje uit van.

Arrangement Escaperoom + vaartocht

Wanneer je in Kampen bent en het escapeschip bezoekt ligt het natuurlijk wel zo voor de hand dat jullie ook echt gaan varen. ’t Kamperschuitje laat jullie met veel plezier het mooiste stadsfront van Nederland zien. Dit kan al vanaf 1 uur maar een langere vaartijd met BBQ of een borrel aan boord behoort ook tot de mogelijkheden.

Aantal personen: maximaal 12 personen aan boord
Prijs: vanaf € 235,- totaalprijs (incl. BTW)

Arrangement Bier & Burgers + Escaperoom

Bierliefhebber of een echte Bourgondiër? Dat zit je bij Proeflokaal de Stomme van Campen goed! Met 18 bieren op de tap en 80 op de fles kun je hier je hart ophalen tijdens een bierproeverij, maar ook als wijnliefhebber is het er goed vertoeven. Daarnaast serveren ze er het lekkerste pubfood, van overheerlijke burgers tot smaakvolle gerechten. Bekijk alle mogelijkheden via deze link.

Prijs: € 120,- voor de escaperoom + € 15,00 p.p. voor 1 Classic burger en 1 Kamper biertje (incl. BTW)

Lekkerste spareribs van Kampen + Escaperoom

Ben jij liefhebber van spareribs? Dan mag je die van de Bastaard in Kampen op jouw bucketlist zetten. Ze staan bekend als de lekkerste van Kampen en dat wil je natuurlijk zelf proeven. De Bastaard is gelegen naast ons Escapeschip en je kunt hier dan ook heerlijk op het terras ploffen voor of na het spelen van de escaperoom. Ook voor een lunch zit je hier goed. Bekijk alle mogelijkheden via deze link.

Prijs: € 120,- voor de escaperoom + € 17,00 p.p. voor hoofdgerecht Spareribs 300gr en 1 binnenlands drankje of € 11,00 p.p. voor pita Pulled Pork en 1 binnenlands drankje (incl. BTW)

Arrangement Escaperoom + stadswandeling

Met meer dan 500 monumentale panden in de binnenstad is Kampen echt de moeite waard om te bezoeken. Stadspoorten, kerken, smalle steegjes en indrukwekkende gebouwen, het is slechts het topje van de ijsberg van al het moois dat onze Hanzestad te bieden heeft. Onze professionele stadsgids zal jullie gedurende 1 uur met veel passie rondleiden. En stel gerust al jouw vragen!

Prijs: vanaf € 195,- totaalprijs (incl. BTW)

Arrangement 2 Escaperooms in Kampen

Zijn jullie echte Escaperoom-fans, zijn jullie met een grote groep of willen jullie iets langer genieten van Kampen? Speel dan de twee Escaperooms van Kampen achter elkaar of in combinatie. Ook de andere Escaperoom bevindt zich op een heel bijzondere locatie, namelijk de Nieuwe Toren dat één van de gezichtsbepalende gebouwen van de stad is. Het arrangement is geschikt voor groepen tot 16 personen maar in combinatie met een borrel is ook een groter gezelschap mogelijk.

Prijs: € 210,- totaalprijs (incl. BTW)

Voor meer leuke groepsuitjes en arrangementen in Kampen, bekijk het aanbod van KamperUitjes.nl eens.

En wil je na een bezoekje aan Escapeschip Kampen ook weleens echt varen met zeilschip Jannes van Campen? Vanaf 1 mei 2020 gaat ons zeilseizoen weer van start en daarin staan ook een aantal tochten gepland waar je als individu of klein gezelschap aan kunt deelnemen. Meer informatie via RondvaartKampen.