De huisregels:

We vinden het natuurlijk te gek dat jullie onze escaperoom komen spelen. Om de beleving voor jullie maar ook voor toekomstige spelers te garanderen hebben we echter wel een aantal huisregels.

>> De escaperoom mag niet worden betreden door personen die onder invloed zijn van drugs of alcohol. Wanneer de spelleider zijn twijfels heeft over de gemoedstoestand van 1 van de deelnemers dan kan deze de toegang worden ontzegd.

>> Deelname is geheel op eigen risico.

>> Het opzettelijk toebrengen van schade aan de ruimte of spelonderdelen kan worden verhaald op de veroorzaker(s). We willen dat de volgende groep dezelfde beleving als jullie zal ervaren.

>> De speeltijd van de escaperoom is maximaal een uur, daarna worden jullie bevrijdt door de kapitein.

>> Telefoons zijn niet toegestaan in de escaperoom, we houden de inhoud van het spel natuurlijk graag geheim. Telefoons en andere waardevolle spullen kunnen veilig achter slot en grendel worden opgeborgen in de kapiteinshut bij het ontvangst.

>> De minimum leeftijd voor deelname aan de escaperoom is 14 jaar. Daarbij moeten minstens 2 volwassenen aanwezig zijn. Wanneer er 1 kind van 12 jaar in jullie groep aanwezig is kan deze bij voldoende begeleiding van volwassenen ook al een te gekke belevenis hebben.

>> Roken in de escaperoom is niet toegestaan. Het sigaretje tegen de zenuwen kan vooraf of na afloop op het buitendek.

>> Na afloop van jullie escape stellen we het natuurlijk erg op prijs wanneer jullie iedereen vertellen hoe leuk het was. Om de juiste ervaring voor volgende spelers te garanderen vragen we jullie geen details over puzzels en oplossingen prijs te geven. Dat maakt de beleving minder leuk maar vergroot ook de kans dat jullie tijd verslagen wordt.

>> Reserveren kan via onze reserveringspagina. Uw boeking is pas definitief wanneer u een bevestigingsmail van ons hebt ontvangen. Heeft u deze niet ontvangen? Kijk dan even in de map “ongewenste mail” en neem anders telefonisch contact met ons op.

>> Zorg dat jullie ongeveer een kwartier van tevoren aanwezig zijn op de locatie. Dan heeft de kapitein genoeg tijd om jullie te instrueren. Te laat komen kan betekenen dat jullie korter kunnen spelen en missen jullie dus de boot.

>> Tot 48 uur voor aanvang kan er kosteloos geannuleerd worden. Bij een annulering binnen 24 uur of een “no-show” berekenen we het volledige bedrag door. Annuleren kan door telefonisch contact op te nemen met 06-28141394 of door te mailen naar info@escapeschipkampen.nl.

>> Er kan ter plekke alleen contant worden afgerekend bij de spelleider. Voor zakelijke boekingen kunnen we een factuur opmaken, neem hiervoor even contact met ons op

>> Escapeschip Kampen houdt zich niet verantwoordelijk voor diefstal en/of beschadiging aan persoonlijke eigendommen. Eventueel lichamelijk letsel dat is opgelopen tijdens een bezoek aan Escapeschip Kampen kan niet worden verhaald op het bedrijf.